2345 Arquitectes

estudi

L'estudi

23:45 Arquitectes és un estudi d’arquitectura fundat per Roger Montoto, amb un equip d’arquitectes dirigit per Eva Gili que treballa des de la vocació i el compromís per fer una arquitectura de qualitat, d’acord amb l’espai i el temps al que pertany.L’estudi s’ocupa de totes les fases del projecte, oferint un servei integral als seus clients, basat en tres aspectes principals:1. Servei. Establint un canal de comunicació permanent d’idees, continguts i processos, basat en la proximitat amb els clients.2. Qualitat tècnica. Recerca permanent, amb especial cura per la sostenibilitat i les noves tecnologies, oferint solucions integrals per a cada projecte.3. Qualitat formal. El Valor Afegit de tot projecte un cop finalitzar és el reconeixement de la qualitat compositiva i la responsabilitat creativa.Aquest compromís professional s’ha vist premiat amb un gran nombre de reconeixements i mencions en publicacions i concursos.Els arquitectes

Roger Montoto neix a Barcelona el 1971 i es forma coma arquitecte a l’ETSAB, on ja s’interessa pels aspectes tècnics i històrics de la rehabilitació. Complementa la seva formació amb el Postgrau de Rehabilitació de la UPC i diversos cursos d’especialització orientats a la rehabilitació monumental. És membre de l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció del Patrimoni Arquitectònic AADIPA.


El 2003 funda 23:45 Arquitectes a Barcelona, centrant el seu interès en el desenvolupament exhaustiu de les idees tant a nivell de projecte com d’execució. L’experiència adquirida en la redacció de projectes d’equipaments i rehabilitació, es veu potenciada amb la incorporació de l’Arquitectura Tècnica i el Management de Projectes en el propi estudi, a més de col•laborar amb especialistes de diferents àmbits per tal de complementar i enriquir els seus projectes.


Eva Gili Macià, nascuda l’any 1971 a Barcelona, amb titulació d’arquitecte per l’ETSAB (1996). Des del 2012 col•labora de manera continuada amb l’arquitecte Roger Montoto, formant un equip de treball amb altres col•laboradors per al desenvolupament dels projectes de l’estudi 23:45 Arquitectes.


Anteriorment ha adquirit experiència professional, principalment en els estudis d’arquitectura de Jaume Gili i de Salvador Matas. Desenvolupa projectes d’edificació, reformes i rehabilitació, tant de titularitat pública com privada. També dóna suport a les direccions d’obra. Puntualment col•labora en algun projecte d’urbanisme, en l’àmbit del planejament.

© 23:45 Arquitectes | Política de privacitat