2345 Arquitectes

projectes

Escola UTMAR
Carrer Rosa d’Alexandria 26, L’Hospitalet del Llobregat
Metrovacesa, S.A.
115.000 €
Projecte 2012 /
Execució 2012
Roger Montoto i Manent
Reforma d’aules i adequació dels espais exteriors infantils de l’escola
L’escola UTMAR està ubicada a la primera planta de dues finques que es comuniquen a través dels patis interiors d’illa dels dos edificis. El projecte preveu la reforma del primer pis, dels patis interiors d’illa, i de les aules annexades al propi pati.
S’han realitzat tasques d’adaptació a les normatives vigents d’accessibilitat, la reforma interior de sanitaris i d’acabats de les aules, però la tasca més important ha estat el canvi radical de l’aspecte dels espais exteriors del pati de l’escola. En aquest àmbit s’ha aconseguit donar-li una imatge lúdica i dinàmica, a través dels materials i la gama de colors escollida.
Concretament s’han implantat aplacats de panells de resines de diferents colors en el perímetre dels patis interiors. En el terrat de les aules annexades al pati s’ha substituït l’escala metàl•lica d’accés per una nova escala amb una inclinació menys pronunciada. S’ha construït una nova tanca i barana de xapa perforada en tot el perímetre del terrat, en substitució de la tanca de malla que hi havia.
© 23:45 Arquitectes | Política de privacitat