2345 Arquitectes

projectes

Conservatori de Granollers
Carrer de Ponent 44, Granollers
Ajuntament de Granollers
1.025.000,00 €
Projecte 2002 /
Execució 2004-2005
Roger Montoto i Manent, Salvador Matas i Dalmases, i Glòria Viladrich i González
Nova Escola de Música i Conservatori dins l’edifici de l’Auditori de Granollers
El Teatre-Auditori de Granollers sorgeix com a resposta a les necessitats culturals i tradicionals de la música i dansa que la ciutat de Granollers ha tingut durant molts anys. L’escola de música es tracta com a un paquet independent del conjunt, però a l’hora complementari de tot l’edifici.
Els criteris principals del projecte són, d’una banda la funcionalitat davant de la diversitat d’horaris, de la diversitat de públic i de les diferents necessitats i “problemàtiques” del propis estudiants, i d’altra banda la qualitat arquitectònica i d’interiors que cal que tingui un edifici d’aquestes característiques. També s’han tingut en compte els criteris econòmics i de sostenibilitat, molt lligats també a la funcionalitat.
Si hi ha un element que defineixi aquest edifici, és el pati d’il•luminació. La força i la importància d’aquest rau en el fet d’alliberar-lo i de tractar-lo com un atri cobert, que alhora sigui un espai de relació i que sigui l’entrada i la sortida de cada aula, funcionant a l’estil d’un claustre.
© 23:45 Arquitectes | Política de privacitat